De geschiedenis van de Duitse brouwerij uit München begint met een welkbekend fenomeen. Je zit gezellig bij elkaar, je hebt verschillende bieren op (of juist teveel) en de bieren beginnen allemaal hetzelfde te smaken. De drie oprichters van Wolfscraft vonden dat het anders moest. Het bier moet zijn als een wolf die zich niet aanpast aan de omgeving. Het bieridee werd omgezet naar een missie en volgens die missie worden op de dag van vandaag klassieke Duitse bieren gebrouwen met een moderne twist dat zich kenmerkt door vele vakmanschap, bronwater uit de Alpen en gebruik te maken van regionale basis ingrediënten.
De wolf is het symbool van verzet tegen uniforme bieren!
De Wolfscraft Brutal Alkoholfrei bevat o.a. de volgende ingrediënten:
- Alpenbronwater
- Beierse gerstmout
- Rijke aromahoppen
- Gist
Smaak en kleur
- Fris en dorstlessende smaak
- Donkengouden kleur
- Vleugjes van citrus en grapefruit
- Witte schuimkraag

Het eindresultaat is een fris alcoholvrij bier die toch smaakvol is en doordrinkbaar dankzij prikkelend citrus met een zachte afdronk.
Serveerstijl
Bier behoort altijd op de juiste temperatuur te worden geserveerd. Bij de Wolfscraft Brutal Alkoholfrei wordt geadviseerd dit bier te drinken op een temperatuur rond de 5 ℃ en dit bier rechtstreeks te drinken uit de fles.