De Biercheque – Wie ga jij er mee verrassen?


De wonderlijke wereld ontdekken van bier is natuurlijk het leukste wat er is. Maar deze ervaring cadeau geven is veel leuker. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende bierstijlen en varianten dat je de ‘’standaard bierpakketjes’’ als cadeau wel een keer zat bent. Alweer een Tripel Karmeliet in combinatie met een Brugse Zot. Lekker, maar je wil ook eens wat anders!

Zelf een eigen bierpakket naar je eigen smaak kiezen is veel leuker om te krijgen. Dit doe je met een cadeaukaart van Biercheque.nl!

Middels deze blog geven we jullie een inkijkje wat de Biercheque inhoudt en wat je er allemaal mee kan doen.

Hoe werkt het
Door de Biercheque wordt de online wereld verbonden met de fysieke bierwereld.
Waar het onder andere om gaat is dat je zelf kiest waar je gaat, wanneer je gaat en hoe.
Snuif de verhalen achter de bieren op en deel deze beleving. Samen, passie, ambacht en gezelligheid is waar de Biercheque om draait.

De Biercheque wordt aangeboden in een tweetal varianten.

  • De Biercheque E-voucher:
    Een digitale cadeaukaart waar je zelf de waarde €10,- t/m €150,- kan bepalen. Hierbij kun je een persoonlijke boodschap toevoegen om iemand te verassen, te bedanken of gewoon lekker bier te gunnen.
  • De Biercheque
    Een stijlvolle zwarte bier cadeaukaart die op te waarderen is van €10,- t/m €150,-. Bestel de fysieke Biercheque en maak die bierliefhebber helemaal blij met dit biercadeau!

Bij maar liefst 100 bierwinkels, slijterijen, webshops tot aan horeca met een ruim assortiment aan bieren kun jij de Biercheque inleveren. Maar wist je dat je ook de Biercheque kan inleveren bij diverse brouwerijen en taprooms. Gaaf he?

De Biercheque zorgt voor een unieke beleving voor elke bierliefhebber! Hier gaat toch je bierhart sneller van kloppen!

Hebben wij jou nieuwsgierig gemaakt? Geef een Biercheque cadeau of verwen jezelf met zo’n hoppige cadeaukaart! Bestel hem nu

Het verhaal achter Biercheque

Biercheque is in 2019 opgericht door de zwagers, vrienden en uiteraard bierliefhebbers Erwin Schreudering en Henco Bunte uit Nijkerk.

Het idee voor de Biercheque is ontstaan tijdens een 4-daagse hike van Erwin in de jungle van Colombia. Toen de jungle hem de rust gunde kwam Erwin op het volgende idee. Een cadeaukaart die je kunt besteden aan bier als ultiem cadeau om te geven of te krijgen. Geen biertjes meer uit een cadeaupakket die je zelf niet zou kiezen en geen uren meer spenderen aan het zoeken van een cadeau voor die ene verjaardag, maar zelf de zoektocht beleven en dus op zoek naar het ultieme biercadeau.

Al snel kwam de naam Biercheque op de radar en zelfs vanuit de hangmat met een houtje touwtje WI-FI werd er gezocht naar of dit concept al bestond en of de domeinnaam nog vrij was.

Bij thuiskomst in Nederland en vol van enthousiasme heeft Erwin direct Henco gebeld en aan tafel gegaan om het bierig idee uit te leggen. Het enthousiasme werd ook Henco aangewakkerd en dit moest het dan toch echt gaan worden. De cadeaukaart voor “Bier”.

Aan de mannen van Biercheque hebben we de vraag gesteld wat zij nou echt een lekker biertje vinden.
Zij gaven aan als een biertje die goed bij het seizoen past erg lekker is. De favoriet van Erwin is toch wel een goede New England IPA (NEIPA). Henco is weer erg gecharmeerd van Tripels.

Een bock tijdens de herfst en winter maar ook een Pastry Stout gaat er altijd goed in bij beide mannen.
Zo was de Dubbelbock van Brand een groot succes tijdens hun recente kerstborrel!

Iets te goed doordrinkbaar ;)?

Recent Posts