Wel eens gehoord van een bieradventskalender?


Nog 63 dagen voor de lekkerste maand van het jaar. De maand december staat in het teken van de feestdagen, maar ook van de bierige dagen. Met een Beer in a Box Adventskalender kom jij de maand december heerlijk en genietend door. Met elke dag een nieuwe en smaakvolle verrassing erin verpakt.

Vorig jaar hadden we het genoegen om de Beer in a Box Adventskalender 2021 te mogen ontdekken. Een selectie van 24 fantastische en verrassende bieren, zorgde voor een sfeervolle en smakige decembermaand. Benieuwd naar de inhoud van de Adventskalender van toen? Bekijk hier de reviews van de 2021 editie.

Editie 2022 van de Beer in a Box Adventskalender wordt dit jaar nog exclusiever en spannender. Van heerlijk subtiele bieren tot aan super bijzondere en nog niet eerdere vertoonde bieren. Eigenlijk voor ieder wat wils.

Voor dit jaar heb je de keuze uit een tweetal kalenders:

  • Exclusive editie
    24 exclusieve bieren van 24 verschillende brouwerijen over de hele wereld. Een complete proeverij aan stijlen en gegarandeerd nieuwe checks-ins.
  • Subtiele editie
    24 subtiele bieren zoals Bond, Witbier en Tripel. Van dezelfde 24 brouwerijen als bij de Exclusive. Maar dan een stuk subtieler qua smaak.

Wil jij deze Beer in a Box Adventskalender ook hebben? Bestel hem hier:
https://www.beerinabox.nl/bier-adventskalender

Recent Posts