Een duikje in de historie van deze brouwer:
Tot op de dag van vandaag brouwt brouwerij Palm zowel hooggistende als laaggistende bieren en heeft zij een uitzonderlijke collectie van kwalitatieve bieren met een rijk smakenpallet. De brouwmeesters werken dag in dag uit aan een unieke smaakbeleving en authentieke bieren. De geschiedenis van de brouwerij gaat terug tot 1525, met herberg de Hoorn. Rond 1706 wordt er voor het eerst gebrouwen in de Hoorn. Begin 20e eeuw start Arthur van Roy met de industriele ontwikkeling van de brouwerij en geeft hij zijn bier de naam Speciale Palm als teken van overwinning van hooggegist bier op het laaggegist pilsbier. In 1974 wordt de naam veranderd naar brouwerij PALM.
De Palm 0.0% bevat o.a. de volgende ingrediënten:
- Water
- Gerstemout
- Hop
- Gist
- Gebrande suiker
Smaak en kleur
- Verfrissend
- Smaakvol
- Amberkleurig
- Witte en frisse schuimkraag

Serveerstijl
Bier behoort altijd op de juiste temperatuur te worden geserveerd. Bij de Palm 0.0% wordt geadviseerd dit bier te drinken op een temperatuur rond de 5 ℃ en dit bier te schenken in een normaal bierglas.