Bier gadgets, accessoires en meer – Dit moet je hebben!


Onze website is opgericht om de mooie kanten van Bier te beschrijven. Niet voor niets is deze drank wereldwijd ontzettend populair. Als bierontdekker of als bierveteraan, een biertje drinken is altijd speciaal. Maar dat kan nog specialer! Middels deze blog geven we jullie een inkijkje wat er allemaal mogelijk is op het gebied van bier en wat je er nog meer mee kunt. Wel eens gehoord van een Bierrek?

Een luxe Bierrek

Met een Bierrek geef jij jouw speciaalbier de plek in jouw huis die het helemaal verdiend. Pronk jij graag met een Hertog Jan Prestige op een proeverij thuis, een Gouden Carolus Whisky Infused of juist een Westvleteren 12? Dan is het erg jammer dat je deze collector items niet aan anderen kunt laten zien. Daar kan snel verandering in komen!

Met een Bierrek van Beer-Lord heb jij de perfecte manier om jouw favoriete biertje of bieren een mooie plek in je huis te geven. Benieuwd naar zo’n Bierrek? Dan hebben wij een mooie aanbeveling voor jou!

De Bierrekken van Beer-Lord zijn uitermate geschikt voor jouw persoonlijke biercollectie.
Met dit robuust stalen Bierrek wordt ruimte geboden voor een achttal bieren. Om het nog eens mooier te maken kun je ook een viertal glazen eronder hangen. Je favoriete bier drinken uit je favoriete glas is nog nooit zo speciaal geweest!

Het Bierrek is afgewerkt met een prachtige zwarte coating en is van een hoogwaardige kwaliteit. Daarmee past het in iedere woonkamer, mancave, winkel of je eigen kroeg. Ook bied het Bierrek je de mogelijkheid om meer dan acht speciaalbieren aan de muur te hangen. Met een rij extra houders tover jij eenvoudig een extra rij aan je Bierrek. Hoe gaaf is dat!

Beer-Lord heeft een tweetal bierrekken samengesteld, ‘The Junior’ en ‘The Original’.

The Junior is net als de bovenstaande The Original te combineren met uitbreidingsmodules en kan dus met je biercollectie meegroeien. De kleinere variant van het Bierrek biedt ruimte voor vier speciaalbieren en nog eens vier glazen.

Een uniek product voor jou als bierliefhebber! Wil jij ook zo’n Bierrek van Beer-Lord?

Met de volgende code krijg jij bij een bestelling van The Original, The Junior of een combinatie van deze twee een super gaaf bierglas cadeau!

Klik op de volgende link om een Bierrek te bestellen en gebruik hiervoor de code bestebiertje-actie bij het afrekenen in je winkelmandje.

Welk bier ga jij in je Bierrek plaatsen?

Recent Posts